.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια της πανελλήνιας εθελοντικής διοργάνωσης Let’s do it Greece (http://www.letsdoitgreece.org), περιβαλλοντική δράση στην Αλμωπία.
Με συντονιστή τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας, καθώς και με την συμμετοχή Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων, των Σχολείων, της Ηλιαχτίδας, τους Almopistas, του Δασαρχείου και πολίτες του Δήμου μας, συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να καθαρίζουμε και να ομορφαίνουμε το «Δασάκι» που βρίσκεται στην Αριδαία.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αριδαίας θα παρέχει ένα πυροσβεστικό όχημα προς επιμόρφωση των παιδιών για τη λειτουργία του. Οι πυροσβέστες θα τους μιλήσουν για τους κινδύνους των πυρκαγιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και για τη σωστή συμπεριφορά μας απέναντι στα δάση και τη φύση.
Επίσης στα πλαίσια της δράσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το περιβάλλον.
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 10.00 π. μ. στο «Δασάκι», με σκοπό να συνεχίσουμε την περσινή προσπάθεια για την καθαριότητα και την ανάπλαση του χώρου.
Να είμαστε όλοι εκεί γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προσφέρουμε και να ομορφύνουμε τον τόπο μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top