.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Οι παντρεμένοι με διάθεση για εξωσυζυγικές περιπέτειες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να οργανώνουν «αποδράσεις» με το (παράνομο) ταίρι τους σε ένα ξεχωριστό νησί που θα τους εγγυάται μυστικότητα και θα τους προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Το IllicitEncounters.com, ένας ιστότοπος πονηρών γνωριμιών για παντρεμένους, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να αγοράσει ένα νησί, το οποίο σκοπεύει να μετατρέψει σε καταφύγιο για παράνομα ζευγαράκια.
Προς το παρόν, οι μόνες πληροφορίες για το πρωτότυπο αυτό μέρος είναι ότι πρόκειται να ονομαστεί «Illicit Island» (Νησί του Παράνομου Έρωτα) και ότι βρίσκεται ανοιχτά της νότιας ακτής της Αγγλίας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, στο νησί θα κατασκευαστούν «ερωτικές φωλιές» που θα διαθέτουν όλες τις ανέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στην κρεβάτοκάμαρα.
Οι επισκέπτες θα φτάνουν στο νησί με ελικόπτερο, ένα προληπτικό μέτρο που διασφαλίζει την μυστικότητα του ταξιδιού τους, αφού έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστούν ενοχοποιητικά στοιχεία (όπως αεροπορικά εισιτήρια) σε κάποια τσέπη, όπου μπορεί να τα βρει ο/η σύζυγος.
Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση του ιστότοπου, πριν από τη μεταφορά τους στο νησί τα παράνομα ζευγάρια θα υπογράφουν συμφωνητικό τήρησης εχεμύθειας σχετικά με την ακριβή τοποθεσία του νησιού, ώστε να αποφευχθούν οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις από απατημένους συζύγους, ενώ συζητείται ακόμα και το ενδεχόμενο να τους κλείνουν τα μάτια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μην μπορούν να αποκαλύψουν καμία χρήσιμη πληροφορία αν τελικά... συλληφθούν.
ΠΗΓΗ: patranews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top