.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η επιθυμία της Apple να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του αυτοκινήτου δεν αποτελεί μυστικό καθώς η εταιρεία σχεδιάζει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.
Ο Βρετανός σχεδιαστής αυτοκινήτων, Chris Porritt, που έχει εργαστεί τόσο για την Aston Martin όσο και για την Tesla Motors, φέρεται να έχει προσληφθεί από την Apple για να σχεδιάσει το ηλεκτρονικό της αυτοκίνητο.
Ο Έλον Μασκ σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει την Apple ως το «νεκροταφείο της Tesla» καθώς όπως είχε πει «προσλαμβάνουν υπαλλήλους που εμείς έχουμε απολύσει. Αν κάποιος δεν τα καταφέρει στην Tesla τότε θα τον προσλάβει η Apple».
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgeimene Zeitun, το εργαστήριο για τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού αυτοκινήτου έχει στηθεί στο Βερολίνο και στελεχώνεται από εξειδικευμένα στελέχη. Η ομάδα απαρτίζεται από περίπου 20 άτομα και ασχολείται περισσότερο με τα μηχανικά μέρη και τη μονάδα ισχύος και λιγότερο με τον σχεδιασμό του αμαξώματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στους δρόμους πριν από το 2020.
Πηγή: The Guardian

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top