.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που πρωτοακούστηκαν οι φήμες για το Airlander 10 και στο τέλος
Μαρτίου, μετά από μια σειρά παύσεων-ξεκινημάτων και 35,6 εκατομυρίων δολαρίων, η βρετανική εταιρία αεροσκαφών Hybrid Air Vehicles αποκάλυψε ένα αεροσκάφος τόσο μεγάλο, που το Βιβλίο Guinness ετοιμάζεται για νέα είσοδο.
perierga.gr - Airlander 10: Το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου ετοιμάζεται να πετάξει!
Το αεροσκάφος έχει μήκος 92 μέτρα, δηλαδή 19 μέτρα μακρύτερο από το Airbus A380 και φορτίο βάρους 10 τόνων, απασχολώντας αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο υπόστεγο αεροσκαφών του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου αιωρείται μερικά μέτρα από το έδαφος, τεντώνοντας τα καλώδια που το κρατούν δεμένο, σαν να ανυπομονεί να πετάξει –κάτι που θα γίνει σύντομα, αφού θα ξεκινήσει τις δοκιμαστικές πτήσεις, πριν προσφερθεί στους πελάτες. Οι V8 μηχανές του θα του επιτρέπουν μια μέγιστη ταχύτητα 145 χιλιομέτρων την ώρα, ταχύτητα που το αφήνει πολύ πίσω από το A380 που φτάνει τα 900 χιλιόμετρα ανά ώρα. Το Airlander 10 είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αθόρυβο και μπορεί να πρσγειωθεί σε οποιοδήποτε έδαφος, ακόμη και σε νερό και εκτός του ότι θα πηγαίνει ταξίδια που διαρκούν μέχρι και 5 ημέρες, μπορεί να αιωρείται για εβδομάδες.


http://perierga.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top