.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η περιοχή κινδυνεύει από αδέσποτα ζώα. Οι αρχές κωφεύουν. Άτυχος ηλικιωμένος με εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας , καθώς δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων την στιγμή που κατευθυνόταν προς το χωράφι του που βρίσκεται στην άκρη του Τυρνάβου!
Ο άτυχος 77χρονος βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από αγριεμένα σκυλιά, τα οποία δεν δίστασαν να του επιτεθούν όλα μαζί. Όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια τους, κάλεσε βοήθεια και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Εκεί, οι γιατροί έκριναν ιδιαίτερα σοβαρή την κατάστασή του.
Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει η διακομιδή του στη Λάρισα, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του και αποφάσισαν να παραμείνει για νοσηλεία, καθώς του χορηγείται ενδοφλέβια θεραπεία. Οι κάτοικοι της περιοχής κατηγορούν τον δήμο ότι δεν αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα με τα αδέσποτα και ζητούν να γίνει εμβολιασμός, σήμανση και στείρωση των ζώων.

http://www.briefingnews.gr/ellada/agriemena-skylia-paroligo-na-katasparaxoyn-77hrono

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top