.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη 7 Απριλίου 2016.

Κριός: Σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασύρει η ευαισθησία σου.
Διαβάστε αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr
Ταύρος: Η σημερινή μέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία αφού θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν.
Δίδυμοι: Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού θα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης για εσένα και θα έρθεις σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και θα βρεθείς σε αρκετή ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Προσοχή γιατί η μέρα είναι πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές σε όσα σου λένε. Πάντως θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις κρατάς υπό έλεγχο.
Καρκίνος: Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού έχει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα έχει κάποιες ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ότι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.
Λέων: Φίλε Λέοντα μπορεί σήμερα να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον και με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Προσοχή να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.
Παρθένος: Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού η επικοινωνία σου είναι ανεβασμένη και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Η συναισθηματικότητά σου είναι αυξημένη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δείς τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα δείς ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Αν έχεις κάποια προβλήματα είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου.
Διαβάστε αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top