.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο κ. Θεοδωρίδης στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Κουρουμπλή συζήτησαν το θέμα του κτιρίου του Διοικητηρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας αλλά και, άλλες δημόσιες υπηρεσίες καθώς και το θέμα της μεταφοράς μαθητών. Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έθεσε στον κ. Υπουργό κι άλλα θέματα αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας που απασχολούν τις υπηρεσίες και έχουν σχέση με τις δυσλειτουργίες από την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» με αφορμή τη συγκρότηση Επιτροπής για την επανεξέταση του πλαισίου της Αυτοδιοίκησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης θα συνεχίσει τις επαφές του στην Αθήνα με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΤ.Α.Δ. για το θέμα του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top