.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

ΥΛΙΚΑ
5-6 σουπιές & καλαμάρια καθαρισμένα
4 φέτες ψίχα ψωμιού μουλιασμένες και στυμμένες
2-3 κ.σ, γαλέτα
1 κρεμμύδι τριμμένο
3 κ. σ. λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Σκόρδο
Σέλινο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
ρίγανη
1 φλιτζ καφέ κόκκινο κρασί
2 κ. σ. ξύδι
Πατάτες κομμένες σε ροδέλες
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τεμαχίζουμε τις σουπιές και τα καλαμαράκια. Βάζουμε στο μπλέντερ τα κομμάτια σουπιάς και καλαμαριών να αλεστούν μαζί με λίγη ψίχα ψωμιού, το κρεμμύδι, το ξύδι, το κόκκινο κρασί, το σέλινο τη ρίγανη & τον μαϊντανό, πιπέρι, αλάτι και λάδι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μία ομοιογενής μάζα. Ρίχνουμε όση γαλέτα χρειάζεται για να σφίξει το μείγμα μας και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Σ ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε λίγη ρίγανη, λίγο νερό και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε ανάμεσα στις πατάτες τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο φούρνο.

http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top