.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η κυβέρνηση που εκτιμά ότι η επίσκεψή της Τζολί θα δώσει μια διεθνή και πιο ανθρώπινη διάσταση στο προσφυγικό δράμα, για το οποίο η Ελλάδα βάλλεται από όλες τις πλευρές το τελευταίο διάστημα.
Στις 17.00 το απόγευμα, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί ανέβηκε τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αντικείμενο το προσφυγικό.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στην ηθοποιό και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ την ευγνωμοσύνη του για την επίσκεψή της στη χώρα μας και τόνισε πως η παρουσία της είναι εξέχουσας σημασίας, δεδομένης της προσφυγικής κρίσης.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, λόγω των μονομερών ενεργειών στις οποίες έχουν προβεί κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά στο προσφυγικό ζήτημα.
Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα με την ιδιότητά της ως Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ. Νωρίτερα, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις που φιλοξενούν πρόσφυγες στον Πειραιά και τον Ελαιώνα όπου και σημειώθηκε πανδαιμόνιο με όσους επιθυμούσαν να τη δουν από κοντά και να έρθουν σε επαφή μαζί της.
Η ίδια ήρθε σε άμεση επαφή με οικογένειες προσφύγων, σε μια προσπάθεια να ακούσει από κοντά τη δική τους άποψη και να σχηματίσει εικόνα για όσα βιώνουν το τελευταίο διάστημα.

http://www.briefingnews.gr/politiki/tis-elpides-tis-sti-jolie-gia-prosfygiko-enapothetei-i-kyvernisi-video

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top