.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ενώ η Apple κρατάει για την ώρα στην αγορά και το 5S, θέλοντας να αποκτήσει ισχυρότερη πρόσβαση στα μεσαία στρώματα της αγοράς των smartphones

Το νέο μικρό - ως προς το μέγεθος της οθόνη των 4 ιντσών - iPhone SE θα αρχίσει να διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάποιες άλλες μεγάλες αγορές στις 31 Μαρτίου.

Στην Ελλάδα προβλέπεται να έρθει στα μέσα Απριλίου, πιθανότατα στις 8 του επόμενου μήνα και ενόψει Πάσχα, με τη χώρα μας να συμπεριλαμβάνεται βάσει αυτού του σεναρίου στο δεύτερο «κύμα» λανσαρίσματος.

Το iPhone SE «φοράει» τον 64-bit επεξεργαστή (Α9) και τη βασική κάμερα των 12 MPixels του iPhone 6s. Σε σχέση με τον 5s προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία και ταχύτερη λειτουργία σε περιβάλλον ασύρματου δικτύου LTE και Wi-Fi.

Έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το iPhone 5S, το οποίο ουσιαστικά διαδέχεται το SE, δεν πρόκειται να αποσυρθεί (τουλάχιστον άμεσα) και η τιμή του αναμένεται να πέσει περαιτέρω. Έτσι, υπολογίζεται ότι θα διαμορφωθεί για την ελληνική αγορά στα επίπεδα των 299 με 329 ευρώ. Κάτι που επίσης δείχνει τις προθέσεις της Apple να αποκτήσει ισχυρότερη πρόσβαση στα μεσαία στρώματα της αγοράς των smartphones.

Η αλλαγή στρατηγικής προκύπτει και από την τιμή που θα είναι διαθέσιμο το iPhone SE τόσο στις ΗΠΑ (στα 399 δολάρια χωρίς φόρους) όσο και στις υπόλοιπες χώρες. Στην Ελλάδα σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση το κόστος απόκτησης της συσκευής θα διαμορφωθεί στα 439 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση των 16 Gb, ενώ η έκδοση με τα 64 Gb θα κοστολογηθεί περίπου 100 ευρώ ακριβότερα.

http://www.protothema.gr/technology/article/563579/mesa-apriliou-i-afixi-tou-iphone-se-stin-ellada/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top