.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, οι γονείς που θα ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους στο θα διαδίκτυο θα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος και πρόστιμο έως 45.000 ευρώ.
Οι ίδιες ποινές ισχύουν και στην περίπτωση δημοσίευσης προσωπικών στοιχείων της ζωής τρίτων πρόσωπων, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή τους.
Σύμφωνα, μάλιστα, με δηλώσεις Γάλλου νομικού στην Telegraph, «σε μερικά χρόνια τα παιδιά θα μπορούν να οδηγούν στα δικαστήρια τους γονείς τους για δημοσίευση φωτογραφιών τους όταν ήταν νεότεροι».
Να σημειωθεί, ότι η γαλλική αστυνομία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για παιδόφιλους που βάζουν στο στόχαστρο παιδιά ύστερα από ανάρτηση οικογενειακών φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Facebook αναφέρει ότι σχεδιάζεται ένα σύστημα ενημέρωσης των γονέων που θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες με ασφάλεια.

http://www.enikos.gr/tags/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top