.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Καθημερινά ξυπνάμε στο ίδιο δωμάτιο, και ξεκινάμε να διανύσουμε την ίδια διαδρομή με την προηγούμενη μέρα. Για να ξανακάνουμε ότ,ι κάανμε και χθες. Και όμως κάποτε η κάθε μέρα υποσχόταν και κάτι καινούργιο. Ποια η διαφορά με το "σήμερα'; Σήμερα οι μέρες μας είναι προκαθορισμένες.
Αυτό σημαίνει να μεγαλώνουμε; Να είμαστε ελεύθεροι; Είμαστε πραγματικά ελεύθεροι;» Αν όλοι κοιτάξουμε τις πιο κρυφές μας επιθυμίες, θα δούμε ότι τα όνειρά μας δεν είναι και τόσο διαφορετικά. Όλοι μοιραζόμαστε ένα κοινό στόχο: Την ευτυχία.
Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τη χαρά στα πιο απίθανα πράγματα αντί να την αναζητήσουμε μέσα μας. Το βίντεο που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια, ονομάζεται «The Lie We Live» και είναι μια ταινία μικρού μήκους του Spencer Cathcart.
Ο Cathcart μέσα από το βίντεο αμφισβητεί την ελευθερία μας, το εκπαιδευτικό σύστημα, τις επιχειρήσεις, τα χρήματα, το αμερικανικό καπιταλιστικό σύστημα, την κυβέρνηση των ΗΠΑ, την παγκόσμια κατάρρευση, το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στα ζώα.

http://www.briefingnews.gr/video/i-apati-poy-zoyme-kathimerina

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top