.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Σχετικά με την πρώτη διανομή στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει ότι ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας.

Συγκεκριμένα, οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν τρόφιμα νωπά (κοτόπουλα), ξηράς αποθήκευσης (φασόλια, φακές κ.ά.), φρούτα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικό πλυντηρίου, υγρό πατώματος κ.ά.).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/3, την Τρίτη 22/3 και την Τετάρτη 23/3, ώρες 09:00 – 14:00, στους παρακάτω χώρους:

• Για τον Δήμο Έδεσσας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιάδος 13, πίσω από το Διοικητήριο,

• Για τον Δήμο Πέλλας, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών,

• Για τον Δήμο Αλμωπίας, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αριδαίας για τα τρόφιμα ξηράς αποθήκευσης και τις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας για τα νωπά τρόφιμα και,

• Για τον Δήμο Σκύδρας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από τις αποθήκες της εταιρείας Πρ. Παυλίδη (ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ) στο 2ο χλμ Σκύδρας – Γιαννιτσών.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, για τις ώρες προσέλευσης και τα είδη που θα παραλάβουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top