.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Με πλούσια ατζέντα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων, φορέων, οργανώσεων της Π.Ε. Πέλλας στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγραφή και οργάνωση των δράσεων πολιτισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τον καλύτερο συντονισμό τους και την αξιοποίηση διαθέσιμων σχετικών χρηματοδοτικών μέσων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το προφίλ και η στόχευση των συλλόγων, ως μία ευκαιρία καλύτερης γνωριμίας και προώθησης της συνεργασίας μεταξύ τους σε κοινές δράσεις. Μέσω αντίστοιχων συνεργασιών μπορούν να υπάρξουν σημαντικές ωφέλειες αποκτώντας οι δράσεις μεγαλύτερη εμβέλεια και αυξημένες δυνατότητες υποστήριξης. Επίσης δίνεται η ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ των συλλόγων.

Ειδικότερα, θέμα που εξετάστηκε και συζητήθηκε πιο διεξοδικά ήταν η συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου που αφορά την πραγματοποίηση ηθών και εθίμων από τους πολιτιστικούς φορείς της Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής αναγκών των συλλόγων σε υποδομές, ενώ, η προσπάθεια αυτή περιλαμβάνει και δράσεις αρχαιολογικού και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Οι φορείς που παραβρέθηκαν στη συνάντηση θα παραλάβουν και ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο, με την παράκληση να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

pepellas1@gmail.com

Μετά την συλλογή των ερωτηματολογίων, τα οποία θα σταλούν και θα πρέπει να συμπληρωθούν και από συλλόγους, φορείς, οργανώσεις, σωματεία που δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στη συνάντηση, θα γίνει η συγγραφή μίας ενιαίας πρότασης για δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα ώστε να δημιουργηθεί σημαντική βάση δεδομένων για το σύνολο της Π.Ε. Πέλλας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2381351333-386-204.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top