.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό
  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά
  • Δυόσμος
  • Κανέλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μισό ποτήρι νερό παγωμένο
  • 1 μπόλια

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και αφήνουμε περίπου 2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Ξεπλένουμε καλά την μπόλια και τυλίγουμε τα σεφταλιά.
  2. Σιγοψήνουμε στα κάρβουνα, σε μέτρια φωτιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top