.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Στην αντικατάσταση μεγάλου τμήματος του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Αψάλου προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα έπειτα από απαίτηση των κατοίκων του χωριού και του Τοπικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, σημειώνονταν πολύ συχνά προβλήματα με πολύωρες διακοπές υδροδότησης, εξαιτίας της μεγάλης κλίσης του δικτύου ύδρευσης.
Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε παρέμβαση που περιλαμβάνει την αντικατάσταση με σωλήνες ύδρευσης πολυαιθυλενίου. Οι συγκεκριμένες σωλήνες είναι ανθεκτικές και έχουν μεγάλη αντοχή σε ηλεκτρολυτική διάβρωση εντός εδάφους, σε κρούση και χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλή χημική αντοχή και δεν παρουσιάζουν επικαθήσεις, ενώ ταυτόχρονα το κόστος είναι ίδιο.
Πρόκειται για μία παρέμβαση ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς πραγματοποιήθηκε σε ένα δύσβατο σημείο με πολύ μεγάλη κλίση και το αποτέλεσμα οφείλεται στην καλή συνεργασία που υπήρξε με τους συνεργάτες της Δ.Ε.Υ.Α. και με τους τοπικούς φορείς του χωριού που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top