.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Ιωάννης Βακουφτσής, ο οποίος μετατέθηκε στην περιοχή μας μετά από δύο χρόνια θητείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας Περιφέρειας – Αστυνομίας – Πολιτών για την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Επιπλέον, ο Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε ότι οι υπηρεσίες και τα στελέχη είναι στη διάθεση των πολιτών για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά τους.

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Καλωσορίζω επίσημα το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Βακουφτσή και εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και στο έργο του. Η συνεργασία Περιφέρειας και Αστυνομίας ήταν και θα παραμείνει άψογη, σε πολλά επίπεδα, διατηρώντας ισχυρούς τους συνεκτικούς δεσμούς της τοπικής κοινωνίας. Άλλωστε, η Αστυνομική Διεύθυνση και τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα αποτελούν παράγοντα σταθερότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, κάτι που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top