.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο με τον Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ ο οποίος μετατίθεται και προάγεται στη θέση του Επιτελάρχη της Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (Α.Σ.Δ.Υ.Σ.) στην Αθήνα.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Τσερπέ και καλή δύναμη στο έργο του. Από την πλευρά του ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και για την κοινή αντιμετώπιση των θεμάτων ασφαλείας και πολιτικής προστασίας σε τοπικό επίπεδο. Με την ευκαιρία ο κ. Τσερπές ευχήθηκε στον κ. Θεοδωρίδη καλή επιτυχία του στο δύσκολο έργο του, σε μια όμορφη και με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης περιοχή όπως είναι η Έδεσσα και ολόκληρη η Πέλλα, όπως ανέφερε.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε, ότι ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης θα παραβρεθεί στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας στην Έδεσσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top