.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Ξεκίνησε η πρώτη διανομή η οποία θα διαρκέσει τρείς ημέρες


Η πρώτη διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής ξεκίνησε σήμερα (21/3) στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Η δράση πραγματοποιείται ταυτόχρονα στους Δήμους Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Πέλλας, με επικεφαλή την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης όπου ενημερώθηκε από τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας για την διαδικασία διανομής των τροφίμων και των υπολοίπων ειδών. Ο κ. Θεοδωρίδης συνομίλησε με ωφελούμενους συμπολίτες μας και χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη δράση αυτή, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα από όλους τους εμπλεκόμενους. Άλλωστε, με προσωπικές παρεμβάσεις του κ. Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία των αποθηκευτικών χώρων των προϊόντων που πρόκειται να δοθούν στους ωφελούμενους. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε και συνεχάρη την υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος κ. Ελένη Καραντώνη και τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τα στελέχη των Δήμων, των υπολοίπων εταίρων καθώς και των δεκάδων εθελοντών για την ανιδιοτελή προσφορά τους και τη συνεργασία τους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης «…η υλοποίηση του προγράμματος είναι μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος και οι εταίροι έχουν εργαστεί μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα για την προετοιμασία της διανομής των τροφίμων και των προϊόντων και είμαι πεπεισμένος ότι με τη συνεργασία όλων όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η διανομή των τροφίμων και των υπολοίπων ειδών ξεκινάει σήμερα διότι, θέλαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα ώστε, οι ωφελούμενοι συμπολίτες μας να μην ταλαιπωρούνται με περιττές μετακινήσεις για την παραλαβή ενός μόνο προϊόντος. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καταβάλλει προσπάθεια να πετύχει, με όσα μέσα διαθέτει, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς για την κοινωνική και οικονομική ανάταση της περιοχής μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υλοποίηση του προγράμματος».

Η πρώτη διανομή των τροφίμων και των ειδών βασικής υλικής συνδρομής θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 23/3. Θα ακολουθήσουν κι άλλες διανομές το επόμενο διάστημα με άλλα προϊόντα που θα παραλάβει η Κοινωνική Σύμπραξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top