.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Η υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στους εορτασμούς της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Λευκωσία, αναφέρθηκε στο 1821, σημειώνοντας ότι σύσσωμος ο Ελληνισμός, ο απανταχού Ελληνισμός ενωμένος, υπερβαίνοντας πάθη και εσωτερικές έριδες κατόρθωσε να απελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό.
«Έτσι και σήμερα, κατά τον ίδιο τρόπο ενωμένος θα κατορθώσει να υπερβεί τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης που τα τελευταία χρόνια ταλανίζει τους λαούς μας», τόνισε. Επίσης δήλωσε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται δίπλα στην Κύπρο, στο πλευρό της στον αγώνα που διεξάγει για την επίλυση του εθνικού ζητήματος, για τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση του νησιού».
Η κυρία Τζάκρη παρέστη στη δοξολογία της Εθνικής Επετείου στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης και αργότερα μετέβη στην Πρεσβεία της Ελλάδος, όπου παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση. Επίσης, παραβρέθηκε στην δεξίωση του πρέσβη της Ελλάδας, Ηλία Φωτόπουλου.
Η υφυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κυπριακού Επιμελητηρίου Βιομηχανίας και Εμπορίου, Φειδία Πειλίδη, με τον πρόεδρο Επιχειρηματικού Συνδέσμου Ελλάδος-Κύπρου, Ιωσήφ Ιωσήφ και με τον πρόεδρο Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου Χρήστο Μιχαηλίδη.

http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top