.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Δημήτρη Σταματιάδη και των Αντιδημάρχων κ. Γιώργου Τσιμτσιρίδη και κ. Γιώργου Σαββίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Ομίλου, ο οποίος έχει καταφέρει να προσελκύσει στην περιοχή μας μεγάλες και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και παράλληλα να διαφημίσει τον τόπο μας με την δυναμική του παρουσία.
Τονίστηκε για άλλη μια φορά η καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο Αλμωπίας και την Διοίκηση του Ομίλου και έγινε σαφές και από τις δύο πλευρές ότι ο στόχος είναι κοινός και αφορά στην ανάδειξη του αθλήματος και κατ’ επέκταση στην προβολή της Αλμωπίας.
Επίσης, συζητήθηκε η πρόταση που έχει καταθέσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας για την αξιοποίηση της «κλειστής αγοράς». Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, το συγκεκριμένο κτίριο στοίχισε στην κοινωνία της Αλμωπίας 800.000 ευρώ και γι’ αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος αξιοποίησης που θα προσφέρει την ανάλογη ανταποδοτικότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα στραφεί ο διάλογος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top