.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η ιστορία του Daniel Hughes που θα διαβάσετε παρακάτω είναι από εκείνες τις πραγματικά απίστευτες ιστορίες ατυχίες που κάποιες φορές νομίζουμε ότι είναι μόνον για το σινεμά.
Ο Hughes εξαιτίας ενός λάθος κλειδιού σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατέληξε χωρίς δουλειά και με τεράστια προβλήματα με το νόμο.
Ο Hughes μήνυσε το Ritz-Carlton στο Κλέιτον του Μιζούρι για όλα αυτά.
Στις 6 Μαρτίου του 2011, ο Hughes βρισκόταν στο ξενοδοχείο αυτό για ένα επαγγελματικό συνέδριο. Το βράδυ βγήκε να πιει για να χαλαρώσει από την ένταση της ημέρας. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο του το κλειδί δεν δούλευε. Κατέβηκε στη ρεσεψιόν και ζήτησε ένα άλλο κλειδί για το συγκεκριμένο δωμάτιο.
Το νέο κλειδί άνοιξε την πόρτα και εκείνος ξάπλωσε αποκαμωμένος να κοιμηθεί. Όμως το δωμάτιο δεν ήταν τελικά δικό του. Έτσι ο Hughes βρέθηκε να κοιμάται δίπλα σε ένα 9χρονο κορίτσι.
Οι έρευνες απέδειξαν ότι ο Hughes δεν έκανε απολύτως τίποτε με το κορίτσι όμως το... όνομα του είχε ήδη βγει.
Εξαιτίας της ιστορίας αυτής έχασε μια εξαιρετικά καλοπληρωμένη δουλειά που είχε από την οποία κέρδιζε περίπου 500.000 δολάρια το χρόνο.
Οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι ο πελάτης τους μπέρδεψε τον αριθμό του δωματίου που είχε στο προηγούμενο ξενοδοχείο που έμενε με αυτό του Ritz-Carlton. Και μηνύουν το ξενοδοχείο υποστηρίζοντας πως αν η ρεσεψιόν είχε ελέγξει τα στοιχεία του και δεν του έδινε απλά το κλειδί που ζήτησε, τίποτε από αυτά δεν θα είχε συμβεί.
Με πληροφορίες από FlyerTalk.com.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top