.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ενημερώνει τους πολίτες που έχουν οφειλές ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν έναντι μέρος του ποσού που οφείλουν κατόπιν ρύθμισης της οφειλής.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και για την ορθή ενημέρωσή σας μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. στο υπόγειο του Δημαρχείου, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ενταχθείτε στις ευνοϊκές ρυθμίσεις προς αποφυγή της βεβαίωσης των οφειλών στην Εφορία.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών αλλά και να αντιμετωπίσουμε τις χρόνιες δυσκολίες και προβλήματα που προκύπτουν, θέλουμε στο πλευρό μας όλους τους συμπολίτες μας.
Κύριος σκοπός μας είναι η αποκατάσταση των αδικιών μεταξύ των πολιτών και της Δ.Ε.Υ.Α., ενώ παράλληλα στοχεύουμε στην εξυγίανση αυτής προσπαθώντας να δώσουμε λύση σε όποιο πρόβλημα προκύπτει καθημερινά.
Γνωρίζουμε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας λόγω της οικονομικής κρίσης και γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συμπολίτες του Δήμου μας να συνεργαστούν μαζί μας και μέσα από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις οφειλές τους. Για να σταθεί όρθια μια Δημοτική Επιχείρηση σαν τη Δ.Ε.Υ.Α., χρειάζεται όλοι μας να εργαστούμε με οργάνωση και αποτελεσματικότητα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top