.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Υπογράφηκε η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας

Η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε σήμερα (16/3) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά την συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου, καθώς και τη συντήρηση τμημάτων οδοστρώματος σε άλλες περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων περιλαμβάνεται και αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγράμμιση του οδοστρώματος. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 500.000,00 €.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης: «Διευκολύνουμε την διέλευση των οδηγών και τις μεταφορές των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής μας μέσα από την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας. Η βελτίωση της κατάστασης και της εικόνας των υποδομών του οδικού δικτύου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα στον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε την υλοποίηση των έργων και το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, η περικοπή κονδυλίων και η υποχρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια προς την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δημιουργεί πολλά εμπόδια στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού και μας αναγκάζει να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις και έργα με τα πενιχρά, πλέον, μέσα που διαθέτουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top