.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Σε αστυνομικούς μεταμφιέστηκε μια ομάδα ανδρών και έκανε βίαιες επιθέσεις σε βάρος προσφύγων στο Καλαί της Γαλλίας. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, επιτέθηκαν κατά προσφύγων με "σιδερένιους λοστούς και λαβές αξινών".
Η αστυνομία συνέλαβε 5 άνδρες. Οι ύποπτοι, ηλικίας 18 ετών έως 48 ετών, κρατούνται από την Τετάρτη και σύμφωνα με το κατηγορητήριο την νύχτα της 20ης προς 21η Ιανουαρίου επιτέθηκαν εναντίον τριών Σύρων κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Καλαί .
Οι άνδρες "προσπάθησαν να μην αφήνουν ίχνη των επιθέσεων τους" και δεν έχουν ομολογήσει ότι μεταμφιέστηκαν σε αστυνομικούς, αλλά "κάποιοι τους αναγνώρισαν ότι κατά τη διάρκεια των επιθέσεων φώναζαν 'Αστυνομία' και χρησιμοποίησαν κλομπ", ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι και οι πέντε φερόμενοι δράστες "διεξήγαγαν περισσότερες από μία επιθέσεις εναντίον προσφύγων στο Καλαί".
Παράλληλα ομολόγησαν ότι επιτέθηκαν σε ένα 13χρονο αγόρι μία ώρα πριν την επίθεση εναντίον των τριών Σύρων το Γενάρη.
"Στις περισσότερες των επιθέσεων, οι δράστες δεν ξυλοκόπησαν απλώς τα θύματα τους, αλλά έκλεψαν προσωπικά τους αντικείμενα, όπως φορητούς υπολογιστές", τόνισε η αστυνομική πηγή.
Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κλοπές, αλλά ένας από τους Σύρους, θύμα της επίθεσης της νύχτας της 20ης Ιανουαρίου, κατήγγειλε ότι του πήραν 4.000 ευρώ.

http://www.news.gr/kosmos/evroph/article/258274/metamfiesthkan-se-astynomikoys-kai-htypagan-me-axi.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top