.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Στην προμήθεια και τοποθέτηση κάθετης σήμανσης προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, με στόχο την εύρυθμη κυκλοφορία και την καλύτερη οδική συμπεριφορά σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής μας.
Η Δημοτική Αρχή στην προσπάθειά της να βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας προχωρά σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ουσία, ωστόσο για την ομαλή κυκλοφορία στους δρόμους απαιτείται κυρίως η διάθεση συνεργασίας από την πλευρά των οδηγών.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις περιοχές των σχολικών συγκροτημάτων, καθώς σ’ αυτές υπάρχει αυξημένη παρουσία παιδιών και η επικινδυνότητα είναι ακόμα μεγαλύτερη, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν και ενημερωτικές πινακίδες για τις Τοπικές Κοινότητες.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μιλώντας για την συγκεκριμένη παρέμβαση κάλεσε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους και να σέβονται τη σήμανση ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστα απρόοπτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top