.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Εξόντωση περιμένει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κινδυνεύει με σειρά ποινών από τα αρμόδια όργανα...  

Χάνει το ματς 3-0 στα χαρτιά, ενώ για την περίπτωση των εκτεταμένων επεισοδίων προβλέπεται αφαίρεση τουλάχιστον τριών βαθμών, που μπορεί να φτάσει και τους έξι. Επίσης, κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών 3-4 αγωνιστικών, αλλά και με εξοντωτικό πρόστιμο, όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό για τον αγώνα του με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη.
Η διακοπή του αγώνα σύμφωνα με το άρθρο 42 του ΚΑΠ προβλέπει -3 βαθμούς "εκτός από τις άλλες συνέπειες που υφίσταται σύμφωνα με το φύλλο αγώνα". Εντός των άλλων συνεπειών είναι και η επιπλέον αφαίρεση άλλων τριών βαθμών. Ετσι, μπορεί να προκύψει το -6.
Αν δεν παίξει στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ τι γίνεται;
Σύμφωνα με το άρθρο 42, παρ. 4 του ΚΑΠ, προβλέπεται και αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν: “Ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιοδήποτε λόγο εκτός από τις άλλες συνέπειες χάνει τον αγώνα και επιβάλλον τι σε βάρος της σωρευτικά α) 10.-50.000 πρόστιμο β) – 3 από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος.
Ο Κοντονής τιμωρεί επίσης
Οπως έπραξε και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να πράξει και για τον ΠΑΟΚ. Και αυτό μεταξύ άλλων σημαίνει και κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών του "Δικέφαλου".

http://www.newsit.gr/athlitika/Ta-epeisodia-kleinoy-tin-Toympa-kai-eksontonoyn-ton-PAOK/589603

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top