.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Υπογράφηκε η σύμβαση συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών στο Εθνικό & Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΤΟΜΗ Ο.Ε.» συνυπέγραψαν σήμερα, (2/3) στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη στο Διοικητήριο, τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας» παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 97.000,00 € και θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας. Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού του Επαρχιακού και Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας καθώς και, εργασίες συντήρησης - αποκατάστασης των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Η υπογραφή της σύμβασης συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην κατεύθυνση της βελτίωσης της συνολικής εικόνας του οδικού δικτύου. Αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους οικονομικούς πόρους για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της ασφαλούς διέλευσης πολιτών και επισκεπτών. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη δημιουργία των προϋποθέσεων όπως είναι οι ασφαλείς μεταφορές προϊόντων που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία για την έξοδο από την κρίση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top