.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Καταφύγιο στην κλούβα των ΜΑΤ βρήκε ο βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουνίδης που ήρθε αντιμέτωπος με αγανακτισμένους κατοίκους της Βέροιας που διαμαρτύρονταν για τους αλλοδαπούς που έφτασαν από την Ειδομένη.
Ολα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά την έλευση του πρώτου λεωφορείου με τους αλλοδαπούς  στο Στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου». Τότε, εξαγριωμένοι πολίτες όρμηξαν λεκτικά εναντίον του Γιώργου Ουρσουζίδη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν από νωρίς στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι της Αγ. Βαρβάρας, όμως μόλις το λεωφορείο με τους πρώτους μετανάστες πέρασε τις πύλες του στρατοπέδου, κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους, τον εντόπισαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ και κινήθηκαν προς το μέρος του.
Ο βουλευτής βγήκε αρχικά για να τους μιλήσει αλλά λίγο πιο θερμόαιμοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ο ίδιος, εμφανώς ξαφνιασμένος, βρήκε αμέσως καταφύγιο πίσω στην κλούβα. Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να εξομαλύνουν την κατάσταση, κάποιος πέταξε μια γουρουνοκεφαλή στην κλούβα, δημιουργώντας εκ νέου μια μικρή αναστάτωση.
http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top