.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Aπίστευτα καίριο και με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, το κεντρικό άρμα του φετινού καρναβαλιού φέρνει τους δύο άντρες πολύ... κοντά έχοντας υπογράψει ένα πολιτικό «σύμφωνο συμβίωσης» 

Ξεκινώντας τις εκδηλώσεις για την κορύφωση την Κυριακή του φετινού καρναβαλιού της Πάτρας, τα άρματα της παρέλασης έκαναν απόψε το βράδυ την πρώτη τους εμφάνιση στους  δρόμους της πόλης. Φτιαγμένα με μεράκι από τους παραδοσιακούς τεχνίτες της Πάτρας με χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή τους, τα άρματα εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά με την ευρηματικότητα και την τεχνική τους αρτιότητα.

Ανάμεσά τους ξεχώρισε ένα άρμα που φέρνει σε πολύ κοντινή «σχέση» τον Τσίπρα με τον Ντάισελμπλουμ. Ο εμπνευστής του άρματος θέλει τους δύο άνδρες να έχουν υπογράψει ένα «σύμφωνο συμβίωσης», πολιτικής υφής για να μην παρεξηγούμαστε, το οποίο τους δένει και θα τους δένει για πάντα.

Ο καλλιτέχνης που εμπνεύστηκε αυτό το ανοίκειο πολιτικό «σύμπλεγμα» να δώσει την απαραίτητη προσοχή στην λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα την εμφανή αντιδιαστολή ανάμεσα στο χαρούμενο (και μάλλον γεμάτο αμεριμνησία) γέλιο στην απεικόνιση του Έλληνα πρωθυπουργού και στο σοβαρό ύφος του προέδρου του Γιούρογκρουπ, την ίδια στιγμή που στο βάθρο της σχέσης τους συνωστίζονται προβλήματα όπως η παιδεία και το ασφαλιστικό.

Όπως και να έχει, είτε λόγω παράδοσης είτε λόγω όλων όσων συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο, το καρναβάλι της Πάτρας αποτελεί μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για ένα πολιτικό σχόλιο με ευρύτερη κοινωνική αποδοχή. Και όπως βλέπουμε τουλάχιστον από το άρμα των δύο «φίλων», οι Πατρινοί φαίνεται να είναι σε μεγάλα πολιτικά (και όχι μόνο) κέφια στο φετινό τους καρναβάλι.

Πηγή: www.ioniantv.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top