.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η Nissan αποκαλύπτει μια συναρπαστική εκδοχή από το όραμά της για το μέλλον της αυτοκίνησης,
σε συνεργασία με το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο των Foster + Partners.
Η συγκεκριμένη συνεργασία, μεταξύ του πρώτου σε πωλήσεις παγκοσμίως κατασκευαστή αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και του κορυφαίου στούντιο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων του μέλλοντος, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι το ίδιο το αυτοκίνητο.

Εικονογραφημένο σε ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, που απεικονίζει τόσο το best-seller Nissan LEAF  αλλά και το φουτουριστικό IDS Concept, το όραμα της Nissan  παίρνει σάρκα και οστά, διερευνώντας  πώς ο τρόπος της ζωής μας μπορεί να αλλάξει καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται.
Η συνεργασία αυτή που θα διαρκέσει για 12 μήνες, προσφέρει μια εικόνα του τι αναμένουμε από τη Nissan σε σχέση με το όραμά της για την Ευφυή Κινητικότητα : έναν κόσμο στον οποίο τα αυτοκίνητα αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους, καθώς οι πληθυσμοί υιοθετούν τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και τις τεχνολογίες πιλοτικής οδήγησης.
Η σχεδιαστική μελέτη του σταθμού ανεφοδιασμού από το μέλλον, παρουσιάζεται στο φετινό 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ περισσότερα για αυτόν μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση.


http://www.news.gr/auto/sto-timoni/article-wide/257354/o-stathmos-anefodiasmoy-apo-to-mellon.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top