.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Αυτή τη στιγμή το Tiguan είναι το βασικό SUV στη γκάμα της μάρκας με έδρα το Βόλφσμπουργκ.
Οι Γερμανοί εκτιμούν ότι υπάρχει χώρος για δύο μικρότερα οχήματα εκτός χρόνου και μέσα στα επόμενα χρόνια θα τα παρουσιάσουν. Το ένα στην compact κατηγορία του Golf που θα βασίζεται σχεδιαστικά στο T-Roc concept και ένα σε αυτήν του Polo, όπως φαίνεται και από το εικονιζόμενο πρωτότυπο T-Cross Breeze.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ
Η Volkswagen το αποκάλυψε στη Γενεύη και μάλιστα με ανοικτό αμάξωμα, κάτι που βέβαια δεν θα περάσει και στο μοντέλο παραγωγής. Το T-Cross Breeze έχει μήκος 4,13 m, είναι λίγο μεγαλύτερο δηλαδή από ένα Cross Polo. Στο τετραθέσιο εσωτερικό του έχουν τοποθετηθεί οθόνες που ελέγχονται είτε μέσω αφής είτε απλών νευμάτων.
Κινητήρας είναι ο 1.0 TSI με 110 PS (άλλωστε και στο «αδελφό» Audi Q2 βασικό είναι τα ίδιο τρικύλινδρο σύνολο), με την κίνηση να περνά στους μπροστινούς τροχούς μέσω του κιβωτίου DSG με τις 7 σχέσεις. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το ηχοσύστημα 300 W της BeatsAudio (ίδιο με αυτό στις εκδόσεις των up! και Polo).http://www.newsauto.gr/to-mellontiko-baby-suv-tis-volkswagen/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top