.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Μια νέα, πρώιμη έκδοση του νέου της λειτουργικού συστήματος με την ονομασία Android N, έκανε σήμερα διαθέσιμη σε προγραμματιστές για δοκιμή η Google. Συνήθως η εταιρεία ανακοινώνει την επόμενη γενιά του λειτουργικού της συστήματος κατά το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών που πραγματοποιείται το καλοκαίρι.
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι ο λόγος που διέθεσε αυτή την beta (δοκιμαστική) έκδοση του λειτουργικού πριν από το αναμενόμενο είναι για να μπορέσουν οι κατασκευαστές φορητών συσκευών να λάβουν την ολοκληρωμένη έκδοση όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, οι συσκευές που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του Android, το Marshmallow, είναι λιγότερες από το 3%.
«Με τη διάθεση της πρώιμης έκδοσης και ζητώντας τα σχόλιά σας τώρα (τον Μάρτιο!), θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε αυτά τα σχόλια και να παραδώσουμε στους κατασκευαστές την τελική έκδοση του N αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει σε ανάρτησή του σε blog ο αντιπρόεδρος του Android Χιρόσι Λοκχάιμερ.
Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά του N θα περιλαμβάνουν δυνατότητα split-screen multitasking που θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Πληροφορίες θα μπορούν να αντιγράφονται από τη μία εφαρμογή στην άλλη.
Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο σε ορισμένες συσκευές που ενσωματώνουν τα λειτουργικά iOS και Windows 10, ενώ η Samsung έχει ήδη προσθέσει αυτό το χαρακτηριστικό σε ορισμένα από τα Android smartphones της.
Στο νέο λειτουργικό θα υπάρχουν επίσης ορισμένες «εικαστικές» αλλαγές στις ρυθμίσεις και τις ειδοποιήσεις, ενώ στόχος της Google είναι να μειώσει τις απαιτήσεις του OS από την μπαταρία της συσκευής.
Η Google μέχρι στιγμής έχει δώσει σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της ονόματα από διάφορα γλυκίσματα όπως το Lollipop και Marshmallow. Παρά το γεγονός ότι το νέο OS δεν έχει ακόμα επίσημο όνομα, η εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι το Android N θα πάρει το όνομά του από ένα δημοφιλές γλύκισμα από φουντούκι (hazelnut) που αλείφεται στο ψωμί.

http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top