.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Συνολικά 2.297 θέσεις ανοίγουν σε hot spots και άλλες υπηρεσίες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της διαχείρισης των τεράστιων προσφυγικών ροών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η Ελλάδα.
Πρόκειται για:
  • 914 θέσεις - Βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας
  • 405 θέσεις – Υπάλληλοι γενικών καθηκόντων
  • 146 θέσεις – Νοσηλευτές
  • 136 θέσεις - Διοικητικοί-γραμματείς ΔΕ
  • 126 θέσεις – Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι
  • 114 θέσεις – Διοικητικοί και γραμματείς ΠΕ 
Η οριστική κατανομή των θέσεων ανά περιοχή δεν έχει ολοκληρωθεί αφού η δημιουργία νέων hot spots στην ηπειρωτική Ελλάδα δημιούργησε νέες ανάγκες. Πρώτη πάντως θα είναι η Λέσβος με σχεδόν 800 θέσεις και η Αττική με περίπου 400.
Οι συμβάσεις απασχόλησης θα είναι 8μηνες. Το ποσό της καθαρής αμοιβής ανέρχεται σε 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75),  ενώ όσοι είναι άνω των  25 ετών θα λαμβάνουν  495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54). Για εργασίες στις οποίες από τη φύση τους απαιτείται νυχτερινή εργασία, οι αποδοχές θα ανέρχονται στα 539,75 ευρώ  (ακαθάριστες αποδοχές 665,95) για τους εργαζόμενους μέχρι 25 ετών και στα 619 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 763,73) για τους εργαζόμενους άνω των 25 ετών, καθώς ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπεται η καταβολή  νυχτερινής αμοιβής.
Επιπλέον, οι εργαζόμενοι που θα αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης, ύψους 200 ευρώ.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, σε ημερομηνία που θα ορισθεί τις επόμενες ημέρες.

http://www.news.gr/oikonomia/agora-ergasias/article/258962/prosfygiko-2300-proslhpseis-oi-theseis-ana.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top