.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Αν σας αρέσουν τα ταξίδια και είστε λάτρεις της μπύρας τότε η συγκεκριμένη δουλειά είναι ό,τι ονειρευόσασταν εδώ και καιρό.
Η εταιρεία World of Beer στη Φλόριντα, αναζητά τρία άτομα για να περάσουν το φετινό καλοκαίρι ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες του κόσμου.
Το μόνο που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση από τους εργαζόμενους είναι να δοκιμάσουν όσες περισσότερες μπύρες μπορούν και στη συνέχεια να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους.
Και το καλύτερο δεν τελειώνει εδώ εφόσον όσοι καταφέρουν να προσληφθούν θα αμειφθούν με 12.000 δολάρια, ενώ η εταιρεία θα καλύψει αυτούς τους 4 μήνες, τα έξοδα για τα ταξίδια, το φαγητό και τη διαμονή.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 26 Μαρτίου. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποστείλετε το CV σας ΕΔΩ, και να αναρτήσετε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο να εξηγείτε γιατί είστε ο πιο κατάλληλος γι' αυτή τη δουλειά.

Πηγή: city.sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top