.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Από αρρωστημένη ζήλεια, η οποία την οδήγησε να… λαμπαδιάσει τον άνδρα της μέσα σε ένα μπαρ, κυριεύτηκε μια Αμερικανίδα, σοκάροντας τους θαμώνες αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου.
Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, το ζευγάρι επισκέπτεται το ίδιο μπαρ κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ είναι γνωστό είτε για την αγάπη του, είτε για την αθεράπευτη ζήλεια που τρέφει ο ένας για τον άλλο!
Αυτή τη φορά ωστόσο η Αμερικανίδα ξεπέρασε κάθε όριο, αφού αποφάσισε πως ο σύζυγός της ήταν περισσότερο… κοινωνικός από όσο έπρεπε. Τυφλωμένη έτσι και χωρίς καμία προειδοποίηση, δεν διστάζει να βάλει φωτιά στα μαλλιά του, απειλώντας να μετατρέψει το (γεμάτο αλκοόλ) μπαρ σε Κούγκι.
Πήρε μάλιστα μερικά δευτερόλεπτα στον άτυχο άνδρα προκειμένου να συνειδητοποιήσει πως την επόμενη ημέρα θα έπρεπε να ξυρίσει το κεφάλι του και αυτό αφού αντίκρισε τον τρόμο στα μάτια των γύρω του!

http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top