.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Νέα δεδομένα στη δημοφιλή κατηγορία επιχειρεί να διαμορφώσει η Toyota, λανσάροντας το C-HR.

Οι φωτογραφίες της υβριδικής έκδοσης διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν τη δημοσιοποίησή τους από την ιαπωνική μάρκα, ενόψει της έκθεσης της Γενεύης. Σε μία κατηγορία που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο νεανικό κοινό, η Toyota εγκαταλείπει επιτέλους την συντηρητική προσέγγιση στη σχεδίαση.Το C-HR είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο αυτοκίνητο, διατηρώντας την μάσκα που ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα, τις έντονες ακμές στους προφυλακτήρες, τις κρυμμένες χειρολαβές στις πίσω πόρτες, τους φουσκωμένους θόλους των τροχών, τα πίσω φώτα που εξέχουν κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το C-HR έχει μήκος κοντά στα 4,35 m. Βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική TNGA της Toyota και μοιράζεται με το νέο Prius την πλατφόρμα GA-C. Θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Toyota Motor Manufacturing Τουρκίας, στην επαρχία του Σαγγάριου, και θα κυκλοφορήσει πέρα από την υβριδική σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου.http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/556970/i-toyota-sta-compact-suv/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top