.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Οι πρωτότυπες εκδόσεις Geoseek χαρίζουν στο compact SUV και στο διπλοκάμπινο pick up «περιπετειώδη» χαρακτήρα, μέσω μίας σειράς επεμβάσεων στο αμάξωμά τους.

Τις πρωτότυπες παραλλαγές των ASX και L200 αποκάλυψε στο διαδίκτυο η Mitsubishi, λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση της Γενεύης. Οι εκδόσεις Geoseek χαρίζουν στο compact SUV και στο διπλοκάμπινο pick up «περιπετειώδη» χαρακτήρα, μέσω μίας σειράς επεμβάσεων στο αμάξωμά τους.

Βαμμένα σε γκρι χρώμα, τα ASX Geoseek και L200 Geoseek φέρουν πορτοκαλί λεπτομέρειες στους εξωτερικούς καθρέπτες, τους προφυλακτήρες, τις ζάντες αλουμινίου και σε άλλα σημεία. Στην οροφή τους έχει τοποθετηθεί σχάρα μεταφοράς είτε ποδηλάτων είτε κατασκηνωτικός εξοπλισμός. Αντίθεση στο σκουρόχρωμα εσωτερικό δημιουργούν σημεία επίσης σε πορτοκαλί χρώμα, όμως η Mitsubishi δεν έδωσε ακόμη στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την καμπίνα των επιβατών.

Πέρα από τα δύο πρωτότυπα και την ανανεωμένη έκδοση του ASX παραγωγής, η ιαπωνική μάρκα θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της (σε ευρωπαϊκή πρεμιέρα) το eX Concept. Ένα ηλεκτρικό SUV με αυτονομία 400 km.

http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/556154/ta-mitsubishi-agriepsan/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top