.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Στην 3η Τουριστική Έκθεση GREKLAND PANORAMA που
πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο Διευθύνον Σύμβουλος των Λουτρών κ. Χρήστος Δήμτσης και η συνεργάτης κ. Αρχοντή Παπαδοπούλου.
Η παραπάνω έκθεση, στην οποία συμμετείχαν θεσμικοί παράγοντες από την Ελλάδα και την Κύπρο, στοχεύει στην προώθηση του τουρισμού. Ως Δήμος είχαμε ως στόχο να διαφημίσουμε το κομμάτι του ιαματικού τουρισμού το οποίο αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής μας.
Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για της ψηφιακές υπηρεσίες τουρισμού, όπου παρουσιάστηκαν τα δεδομένα για την τουριστική προβολή, ενώ ταυτόχρονα οργανώθηκε το περίπτερο στο οποίο συμμετείχαν τα Λουτρά με μία πολύ δυναμική παρουσία. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τουριστικούς πράκτορες και σε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες των Λουτρών συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ αναφέρθηκε στα μεγάλα πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, «η συμμετοχή της Λουτρόπολης στο Δίκτυο Ιστορικών Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων μας δίνει τη δυνατότητα να βγούμε στην ευρωπαϊκή αγορά με νέα δεδομένα».
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προέκυψαν, η στόχευση των τουριστικών πρακτόρων είναι να δημιουργηθούν πακέτα που θα συνδυάζουν μαζί με τα Λουτρά και άλλες τοποθεσίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, όπως τα μνημεία της Πέλλας, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν, η Θεσσαλονίκη, οι θάλασσες της Χαλκιδικής κ.α. Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, «μέσα στην κρύα και χιονισμένη Σουηδία τα ζεστά νερά των Λουτρών συγκίνησαν τους παρευρισκομένους».
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους επαγγελματίες του Δήμου μας που ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα της παραπάνω έκθεσης και συζήτηση για την ακόμα καλύτερη συνεργασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top