.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Στην εκδήλωση αναγόρευσης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου σε Επίτιμο Δημότη Έδεσσας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Σεβασμιότατο για θέματα που αφορούν την Πέλλα συζητώντας, ταυτόχρονα, για το πολύπλευρο και σημαντικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο.

Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι: «Αποτελεί τιμή για τον Δήμο Έδεσσας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας η αναγόρευση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου σε Επίτιμο Δημότη της περιοχής αναγνωρίζοντας την δεκαοκτάχρονη προσφορά και το έργο του στην Έδεσσα και στην Πέλλα γενικότερα. Άνθρωποι που γνωρίζουν την περιοχή μας και τους ανθρώπους της δημιουργούν ισχυρούς συνεκτικούς δεσμούς και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στον τόπο όπου προσέφεραν τα μέγιστα στην κοινωνική ανάπτυξη. Συγχαρητήρια στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top