.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ένα ραντεβού για να χαρακτηριστεί επιτυχημένο πρέπει να συνυπολογιστούν αρκετές παράμετροι.
Εκτός από την μεταξύ σας χημεία και την ενθουσιώδη και ευχάριστη (ως επί το πλείστον) διάθεση και των δύο, σε αυτό συμβάλει και η τοποθεσία του ραντεβού, πάντα βάσει του χαρακτήρα και του γούστου του καθενός. Εμείς διακρίναμε έξι cafe- bars της Αθήνας στα οποία η επιτυχία του ραντεβού θεωρείται... δεδομένη. Μάλιστα, τα χωρίσαμε σε κατηγορίες ανάλογα με τον "χαρακτήρα" του προσώπου για το οποίο ενδιαφέρεστε έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά. Καλή επιτυχία, λοιπόν!
Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη
  • Με την ρομαντική
City Zen

Με σημείο αναφοράς του την εκπληκτική θέα στον εντυπωσιακό βράχο της Ακρόπολης –ιδιαίτερα το βράδυ που είναι φωτισμένος η εικόνα που απλώνεται μπροστά σας μοιάζει ονειρική– ξεχωρίζει για την οικεία ατμόσφαιρα και την vintage αισθητική, που συνάδουν ιδανικά με την ιστορικότητα του περιβάλλοντα χώρου. Μάλιστα, από το roof garden –λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου καιρού επιτρέποντος– η θέα είναι πραγματικά ανεμπόδιστη, δίνοντας την εντύπωση ότι αν απλώσετε το χέρι σας θα αγγίξετε το αρχαιολογικό μνημείο. Το all day bar-restaurant, επί της Μητροπόλεως, αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Info
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: από τις 09.00, 12.00-00.30 (κουζίνα)
Μητροπόλεως 80, Αθήνα, τηλ. 6944 152816, facebook page
  • Με την ντίβα
Ark

Με φόντο το ωραιότερο σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας το ARK, το νέο "παιδάκι" του επιτυχημένου ομίλου Παπαθεοχάρη, διακρίνεται για τη λιτή και απέριττη αισθητική, τη μαγευτική θέα, το υψηλό επίπεδο γεύσεων, την εκλεκτή λίστα από ευφάνταστα cocktails, τα σπάνια coffee blends και τις προσιτές τιμές. Δημιουργήθηκε για όλους εσάς που αναζητάτε ένα all day στέκι με βασικά χαρακτηριστικά του την υψηλή ποιότητα, το εξαιρετικό σέρβις και το εκπληκτικό περιβάλλον.
Info
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 09.00-03.00
Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδα, τηλ. 210 8948882, www.ark-glyfada.gr, facebook page
 - Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο greekguide -

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top