.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 3 ντομάτες
  • 2 πατάτες
  • 2 μελιτζάνα
  • 3 κολοκυθάκια
  • 1 κούπα τριμμένο τσένταρ
  • 1/2 κούπα τριμμένο κασέρι
  • θυμάρι
  • μαύρο πιπέρι
  • πάπρικα
  • αλάτι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες 1 εκ. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις μελιτζάνες σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά. Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις ντομάτες μαζί με τα κολοκύθα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες πάλι σε ροδέλες.
  2. Λαδώστε ένα πυρέξ και τοποθέτησε τις φέτες λαχανικών όρθιες εναλλάξ τη μια μετά την άλλη (ντομάτες, πατάτες και μελιτζάνες, κολοκυθάκια).
  3. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα και ελαιόλαδο. Βάζετε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνετε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  4. Στη συνέχεια αφαιρέστε το πυρέξ από το φούρνο και πασπαλίστε με το τριμμένο τσένταρ και κασέρι. Ξαναβάζετε στο φούρνο και ψήνετε για ακόμα 15 λεπτά μέχρι ροδίσει το τυρί.

http://www.briefingnews.gr/mageiriki/anameikta-lahanika-sto-foyrno-me-tyri

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top