.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Σημαντική εκπροσώπηση θα έχει το μπλόκο αγροτών της Νίκαιας στο μεγάλο συλλαλητήριο της Παρασκευής κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου, στο Σύνταγμα, καθώς υπολογίζεται ότι θα κατέβουν στην Αθήνα 35-40 πούλμαν.
Τα λεωφορεία από τη Λάρισα και τα γύρω χωριά θα ξεκινήσουν από τις 9.30 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι, ενώ πολλοί αγρότες θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους. Το ραντεβού έχει δοθεί στην Ομόνοια όπου και θα υπάρξει προσυγκέντρωση, ώστε όλοι εν συνεχεία να πάνε στο Σύνταγμα, εκεί όπου προβλέπεται να στηθούν σκηνές και ειδικές κατασκευές που θα φιλοξενήσουν τους αγρότες, για το διήμερο Παρασκευή- Σάββατο οπότε και ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα παραμείνουν στην Αθήνα.
Στο μεταξύ ανοίγουν από τις 9 μμ τα Τέμπη σύμφωνα με απόφαση των αγροτών του μπλόκου και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση συναδέλφων τους, αλλά και εκπροσώπων λοιπών κοινωνικών ομάδων που θέλουν να κατεβούν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας από την Κυβέρνηση και τα κόμματα να πάρουν θέση επί των τεκμηριωμένων προτάσεων που κατέθεσαν για ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής και συγκεκριμένη πρόσκληση του Πρωθυπουργού προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος. Όπως έχουν από την αρχή ξεκαθαρίσει πάντως, η έναρξη του διαλόγου αυτού δεν μπορεί να γίνει πριν την ολοκλήρωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στην Αθήνα.
Εκτός από τους Θεσσαλούς, στην Αθήνα θα ταξιδέψουν αγρότες από την Κρήτη, οι οποίοι θα αφιχθούν στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Παρασκευής, Αρχικός προορισμός τους θα είναι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου αναμένεται να φτάσουν στις 10:30 το πρωί. Εκεί θα συναντηθούν με τους ανθοπαραγωγούς από το μπλόκο στα διόδια των Αφιδνών και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στην Πλατεία Βάθη θα μείνουν έως τις 5 το απόγευμα όπου και θα αναχωρήσουν για το Σύνταγμα.
Η μεγάλη συγκέντρωση των αγροτών θα ξεκινήσει περίπου στις 18:00, την Παρασκευή, ενώ το πρόγραμμα προβλέπει να κατασκηνώσουν εκεί στο Σύνταγμα τουλάχιστον μέχρι και το Σάββατο.

http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top