.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Θρησκευτικοί ήταν οι λόγοι που η διοίκηση πολυεθνικής αλυσίδας η οποία έχει κατάστημα και στην Πάτρα ασκούσε πιέσεις σε εργαζόμενο προκειμένου να υποβάλει παραίτηση, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή συνάδελφοί του να αποτρέψουν την αυτοκτονία του καθώς προσπάθησε να πηδήξει από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος είχε εκφράσει τη δυσφορία του για τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση απομάκρυνε εργαζόμενους προκειμένου στη θέση τους να προσλάβει άλλους οι οποίοι έχουν το ίδιο θρησκευτικό πιστεύω με τον διέυθυντή τους.
Τα όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη πολυεθνική με σημείο αναφορά το θρησκευτικό αίσθημα των υψηλά ισταμένων – είναι μάρτυρες του Ιαχωβά- έχουν και κατά το παρελθόν απασχολήσει την κοινή γνώμη αλλά και τα συνδικάτα των εργαζομένων  στην περιοχή.
Υπενθυμίζεται πως ο υπάλληλος υπέβαλε τελικά την παραίτηση του καθώς μετά την αποτροπή της αυτοκτονίας του η διοίκηση τον μετακίνησε στα γραφεία όπου εκεί άλλοι εργαζόμενοι που έχουν το ίδιο θρησκευτικό πιστεύω με τα υψηλά κλιμάκια συνέχισαν να του κάνουν πόλεμο.
Πηγή: patrastimes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top