.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Το ύποπτο αντικείμενο προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας και μετά από δύο ελεγχόμενες εκρήξεις απιοδείχθηκε πως δεν υπήρχε τίποτα ανησυχητικό.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία όταν περαστικός είδε μια «ύποπτη» βαλίτσα, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαλίας με την Ξενοφώντος, στο κέντρο της Αθήνας.
Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, ενώ κλειστή έμειναν για αρκετή ώρας η Φιλελλήνων από το ύψος της Μητροπόλεως και η Αμαλίας.
Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι θεωρούν από το πρώτο σκανάρισμα της βαλίτσας πως είναι άδεια, αλλά για να είναι απόλυτα σίγουροι προχώρησαν σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις.
Μετά από τις ελεγχόμενες εκρήξεις, διαπιστώθηκε πως μάταια υπήρξε τελικά συναγερμός, καθώς εντόπισαν μόνο λαχανικά και μήλα, αλλά και χοντρό αλάτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντικείμενο βρίσκεται πολύ κοντά στα γραφεία του ΣΕΒ, όπου κατά το παρελθόν έχει υπάρξει στόχος βομβιστικής επίθεσης.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top