.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κτηνιατρικής ΠΕ Πέλλας κ. Αναστάσιος Κελεσίδης συγκάλεσε σύσκεψη στο Διοικητήριο, στις 11-2-2016, όλων των Υπαλλήλων της Υπηρεσίας στην οποία παρευρέθη και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας κ. Τσαντάκης Τρύφων.
Μετά την εισήγηση του κ. Κελεσίδη που αφορούσε θέματα διοικητικά ακολούθησε εισήγηση των αρμόδιων Κτηνιάτρων της Υπηρεσίας κ. Μπαλάσκα Παναγιώτας, κ. Παρασκευαϊδου Ελευθερίας και κ. Μπάκα Αικατερίνης για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση των ζωοανθρωπονόσων (Μελιταίος πυρετός, Βρουκέλλωση, Φυματίωση, Ενζωοτική Λεύκωση, Λύσσα, Σαλμονέλλωση), επιζωοτιών (Κατρροϊκός πυρετός, Οζώδης Δερματίτιδα), την προστασία και ευζωία των ζώων, τις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων, την προάσπιση της Δημόσια Υγείας κ.λ.π.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός, ο προγραμματισμός, η αντιμετώπιση και λύση των θεμάτων που απασχολούν την υπηρεσία και τους κτηνοτρόφους της ΠΕ Πέλλας.
Η συμμετοχή των Υπαλλήλων ήταν καθολική και η σύσκεψη στέφθηκε με επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top