.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Αγανακτισμένοι Βούλγαροι έκλεισαν το δρόμο διαμαρτυρόμενοι για... τα μπλόκα των Ελλήνων αγροτών!

Οδηγοί φορτηγών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι επί βουλγαρικού εδάφους, λόγω του αποκλεισμού του τελωνείου Προμαχώνα, απέκλεισαν το οδόστρωμα στην ελληνο-βουλγαρική μεθόριο, εμποδίζοντας τη διέλευση όλων των οχημάτων από και προς την Ελλάδα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Κατά την ίδια πηγή, η κινητοποίηση ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί χθες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πολυήμερο αποκλεισμό τους στην περιοχή. Υπό αυτές τις συνθήκες, τις τελευταίες ώρες παραμένουν ακινητοποιημένα όλα τα οχήματα και στις δύο πλευρές του συγκεκριμένου συνοριακού περάσματος, σχηματίζοντας μεγάλες ουρές τόσο στο ελληνικό όσο και στο βουλγαρικό έδαφος.
Τα ξημερώματα σημειώθηκε ένταση στην περιοχή, όταν Βούλγαροι οδηγοί φορητών, αφού πέρασαν το αγροτικό μπλόκο έσπασαν τις μπάρες στο τελωνείο και πέρασαν στη γειτονική χώρα, όπου όμως ακινητοποιήθηκαν από τις βουλγαρικές Αρχές. Εξάλλου, Βούλγαρος συνάδελφός τους δεν πρόλαβε να περάσει και συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top