.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Η σύμβαση συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και συνεργατών.

Το έργο περιλαμβάνει κυρίως, εργασίες διαγράμμισης συνολικού Προϋπολογισμού 500.000,00 €. Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου θα βελτιωθεί και θα αποκατασταθεί η υφιστάμενη διαγράμμιση κατά μήκος του Εθνικού Οδικού Δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Επιπλέον, θα αντικατασταθούν στηθαία ασφαλείας και θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης. Τις επόμενες ημέρες η Π.Ε. Πέλλας θα προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε άλλους αναπτυξιακούς τομείς.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια και διευκολύνουμε την πρόσβαση των κατοίκων της Π.Ε. Πέλλας και των επισκεπτών μέσα από παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης του εθνικού οδικού δικτύου. Στόχος είναι η ασφάλεια των μετακινήσεων και η άμεση συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top