.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Επίσκεψη στο ακριτικό και ορεινό Θεοδωράκι, σε ένα από τα χωριά που χτυπά η καρδιά της Αλμωπίας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Δημήτρη Σούγγαρη.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα πλατεία του χωριού, η οποία δημοπρατήθηκε την προηγούμενη δημοτική περίοδο και κατασκευάστηκε τους προηγούμενους μήνες. Ο κ. Μπίνος είδε την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει και τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά του Θεοδωρακίου στο πιο κεντρικό σημείο του χωριού.
Επιπλέον, ο κ. Μπίνος βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο, στο οποίο το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν νέα σιδερένια και καλαίσθητα κάγκελα για να γίνει ακόμα πιο χρηστικό, με στόχο να πραγματοποιούνται εκεί εκδηλώσεις που θα προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παλιές ξύλινες κατασκευές καταστράφηκαν λόγω κυρίως της φθοράς του χρόνου.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος πέρασε από πολλούς δρόμους εντός του οικισμού και συνομίλησε με πολύ κόσμο, όπου διαπίστωσε ότι το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση εδώ λόγω των έργων ύδρευσης που είχαν γίνει πριν πολλά χρόνια χωρίς να έχει νοιαστεί κανείς για την αποκατάστασή τους. Γι’ αυτό το λόγο ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιάννη Κετικίδη και δρομολόγησε την ένταξη όλων των δρόμων στο τεχνικό πρόγραμμα που αφορά σε ασφαλτοστρώσεις. Στόχος είναι να λυθούν κάποια χρόνια προβλήματα, τα οποία είναι απαίτηση των κατοίκων του χωριού εδώ και πολλά χρόνια.
Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Χρήστο Μπάτση λύθηκαν κάποια σημαντικά ζητήματα καθημερινότητας με την τοποθέτηση κάποιων κάδων σε κεντρικά σημεία του χωριού η οποία έγινε άμεσα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top