.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Η σημερινή πορεία δεν είχε προηγούμενο. Κι αν είχε ήταν πριν από τα χρόνια του πρώτου Μνημονίου όταν χιλιάδες κόσμου διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που έρχονταν.Η σημερινή διαδήλωση είχε και άλλη μια λεπτομέρεια που την έκανε διαφορετική. Για πρώτη φορά στα χρονικά το ΠΑΜΕ και οι τουλάχιστον 25.000 διαδηλωτές του περίμεναν στην πλατεία Συντάγματος την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να ενωθούν όλοι μαζί και να διαδηλώσουν κατά του ασφαλιστικού! Συνολικά, στις πορείς υπολογίζεται ότι συγκεντρώθηκαν πάνω από 50.000 άνθρωποι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση. Τόσο η πορεία του ΠΑΜΕ εκτεινόταν από το Σύνταγμα έως και την Ομόνοια και το ίδιο και της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Από τις συγκεντρώσεις δεν έλειψε και το χιούμορ και όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες οι διαδηλωτές είχαν μεγάλα κέφια!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
“Δεν πάει άλλο” είναι το μήνυμα που στέλνουν όλες οι κοινωνικές τάξεις με τις μαζικές κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, τόνισε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. Του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χαρακτηριστικό του όγκου της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ είναι και το ότι ενώ η Πλατεία Συντάγματο είχε ήδη γεμίσει ασφυκτικά από τις 11:30, υπήρχαν ακόμη διαδηλωτές που κινούνταν στην αρχή της Πανεπιστημίου κοντά στην πλατεία Ομόνοιας.
Ένας πρώτος υπολογισμός κάνει λόγο για 25.000 άτομα μόνο στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/ellada/Apergia-Itan-mia-apo-tis-megalyteres-sygkentroseis-poy-exoyn-ginei-pote/569233

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top